Tuesday, October 7, 2008

despre cum stiu colegii de birou sa te loveasca exact acolo

nu e lucru curat ce se intampla: doua sensibilitati mari am si eu, iar barbatii din advertising ajung la ele cu un fler incredibil. daca ar nimeri si consumatorii la fel de bine, s-ar chema ca facem publicitate.

astazi episodul: ne plac mult copiii, pacat ca nu putem sa-i avem! dupa cum scriam deunazi si ma vait de ceva vreme, vreau-vrea-vreau 3 din astia, sa fie pe rosu turbat si rasfatat.
cand, la bere, s-o abatut asupra mea replica: "romi nu vrea copii, iar tu nu poti sa faci!". nu pot sa-mi imaginez un lucru mai crud pe care il poate spune cineva, desi e absurd, e in gluma si tot tacamul.

explicatia: am fost acum cativa ani sa-mi fac o ecografie. o tanti repezita si supraponderala m-a uns cu maclavais din ala rece, cu miros steril, care-ti face un gol in stomac si iti da senzatia ca iti esti strain. cu usurinta cu care ii spui unei domnisoare ca i-a iesit un cos pe nas, chiar asa, ca fapt divers si total nesanzational, ea m-a instiintat ca nu pot face copii. asa, sec, in maxim 5 cuvinte si fara nicio explicatie. secunde bune mai tarziu, m-a intrebat cu aceeasi raceala de ce nu ma ridic. pentru ca ma topisem pe vinilinul rece, d-aia! pentru ca eram in stare de soc, vaca oribila ce esti!
am baguit ceva gen: cum? de ce? sunteti sigura?

idiotenia personificata si impachetata in halci de grasime imi zice pe acelasi ton egal ca nu intelege de ce-s asa socata, ca multe femei s-ar simti usurate sa afle ca nu raman insarcinate, ar scapa de o super grija. in punctul asta deja o stransesem de gat in gand si ii inveleam capul grotesc intr-un sac de plastic.

am cerut explicatii si,in marele sictir, a elaborat cumva ideea, cu ajutortul asistentei- o doamna nu neaparat mai umana, ci putin mai constienta de socul in care ma bagase dementa. spunea ca am uterul foarte micut si ca nu poate tine o sarcina pana la capat. veste buna- in opinia ei- era ca se poate dezvolta treptat, pe masura ce pierd sarcini. de exemplu, cam dupa al optulea avort, probabil ca fatul va ajunge la 6-7 luni si va supravietui, deci n-am niciun motiv sa fiu asa socata. sa ma bucur de privilegiu de a face sex fara stres.

dupa episodul asta, imi cam vine sa infig cutitul intr-un om care imi spune ca e doctor sau student la medicina. mi s-a format un reflex. usurinta cu care asemenea cretini iti produc traume, debitand tampenii in loc sa-si dea cu parerea despre vreme si incalzirea globabla, asa cum fac oamenii normali, mi se pare nepamanteana. faptul ca le trece prin minte ca femeile nefertile au scapat de-o grija e total derutant. are you really that stupid? uite-asa, vine colegul manciuc si adauga 2 kg la cantitatea de stupizenie deja existenta. nu pot sa explic faza, dar mai bine injuri de mama o femeie; te rog, dar te rog muuuuult de tot, nu fa glume legate de fertilitate!

8 comments:

Iren said...

iar tu trebuie sa crezi un copywriter si o doctorita care face ecografii. caci ecografiile si copywriterii detin intotdeauna adevarul universal si absolut. zau asa!

ruki said...

eh, nu-i vorba de crezut.
e vorba de intensitata unor faze. si de faptul ca idiotii chiar nu-si dau seama cat rau iti fac.

Iren said...

trebuie sa elaboram un program de intarire a corzilor sensibile cu funii de alpinist.
zau asa :)
hugs!

ruki said...

:) pai nu-i nevoie, ne descurcam asa, eu si corzile mele.
contrar aparentelor, sunt femeia bionica, zau!

Iren said...

citeam femeia bunica :)))

ruki said...

:)))
multi citesc asta in mine, de aici si succesul meu la barbati

TreiBadica said...

din cate inteleg eu, ei zic ca nu poti face copii dar poti ramane insarcinata. doua lucruri diferite.
daca vrei sa mergi la un doctor uman, intelegator, care sa si lamureasca cum sta treaba, da-mi de stire!

ruki popa said...

>:D<
explicatiile si atitudinea lor au fost atat de cretine, incat n-am crezut o iota. numai ca m-au socat pe moment. evident ca se pot prescrie niste pastile, daca intr-adevar exista o astfel de problema.
n-am avut curaj pana acum sa verific. incerc sa ignor posibilitatea cat de mult pot.
doctor dragut si cu nume ciudat am gasit si eu intr-un final, insa iti multumesc mult de tot pentru ganduri. sistemul sanitar din romania ne rupe cu succes si noua sistemul in doua!

yop