Sunday, October 19, 2008

post despre irealitate geo-politca si religioasa

papadiile sunt foarte bune in salata. sau ca mijloc deloc omotie. ele pot fi purtate in port-geanta, portfard, sau portjartier. sau dichisite cu ceapa, ulei maslinos si sare grunjoasa.
ursii panda nascuti in vest mananca multe papadii, bine-crescute pe langa sosele. asta din cauza cu feng-shui-ul afecteaza orientarea gastro-intestinala ca micutilor uriasi.
dar ursii panda din vest se mai dau in vant si dupa salatile de untisor. despre asta nu va pot vorbi la nivel culinar, pentru ca nu detin toate datele. sa incepem o noua propozitie despre ursii panda din vest.
acestora le place sa cante la acordeon in timp ce un grup de francezi ii asculta cu gura cascata. dansii habar n-au ca sunt pe cale sa se inece cu dumicati zdraveni, pentru ca legea karmei spune ca"plati-va cel ce se holba la ursii panda din vest, mai ales daca e un nationalist inversunat si pervers".
ursii panda din vest sunt protestanti. goana dupa bunastare insufleteste fiecare particica din trupsorul lor greoi si osanzit. de aceea, ei platesc instructori de gimnastica aerobica care-i bat la cap sa faca miscare in poienitele unde locuiesc.
ursii panda din vest sunt in dilema: sa tina cu obama in virtutea petelor negre, sau sa voteze intr-un final cu mccain, pentru ca fondul alb da tonul politic? macinati de ganduri contradictorii, ei sfarsec insa in fata unei creme fondue.
ursii panda din vest au vieti scurte, dar nobile. daca ar manca mai multe papadii...altul le-ar fi destinul! ar fugi incolo si incoace, ca gabriel dorobantu, iar talismanul de iubire nu s-ar mai preface in scrum!

2 comments:

sayadinna said...

Se spune ca ursii panda,la inceputul inceputurilor erau complet albi iar cand oamenii au inceput sa arda padurile si sa le strice habitatul ei au inceput sa planga si s-au sters la ochii cu labele lor murdare de funingine.de atunci au pete negre in jurul ochilor..cat despre restul petelor presupun ca unii dintre ursi(mai neglijenti)si-au sters labele murdare de funingine si lacrimi pe blana in loc sa se spele pe labute
asta mi-a spus bunica cand eram mica.parol!

ruki said...

foarte zen bunica, felicitari!

yop