Thursday, November 27, 2008

dati-mi voie sa ma explic...

stiu ca sunt cuvinte scrise de un scenarist parlit, decorticate de un regizor tiran, traduse in gesturi de un actor odios care n-are nicio legatura cu personajul, vrea si el o nominalizare la oscar si zice bogdaproste...

insa nu imi pot reveni din punct de vedere romantic dupa imbratisarea lui buscemi din ghost world (ea are o criza adolescentina post-partida si-i intoarce spatele- nu vezi ba ca mi-e somn?- iar el o cuprinde cu un brat ca si cum ar vrea s-o pastreze acolo si sa-i faca din nimic tot; vaca mica, puteai sa fii stapana colectiei! el s-ar fi prefacut in subtire si rotund, apoi ti-ar fi sarit intr-o coperta pe post de disc) si scena din oscar si lucinda in care ralph finnes ii imbratiseaza ghetele si le miroase cu ochii inchisi.

sa fie? sa mai caut? sa-mi pun nadejdea doar in carti si filme?

5 comments:

mo said...

sunt, dar trebuie scos nasul din carte sau calculator mai intai :)

ruki said...

nu-i chiar asa tragic, mo. socializez destul de mult, uneori chiar mai mult decat imi face bine.
fapt e ca nu am mai vazut de multa vreme gesturi simple de indragostiti. pe de alta parte, eu de unde sa stiu? as fi cu spatele la imbratisare si probabil in alt camera decat incaltarile mele.
ce incerc eu sa spun e ca nu ma pot opri din oftatul ala "ah, ce frumoooos!" de fata batrana cu romantism si nici n-as vrea. e bine, tare bine asa.

mo said...

ufff, dragostea asta si maneca de la bluza... :)

Antoaneta said...

Of, Ruki mic si bucatar maiastru, cati ani ai tu?

Eu la 33 neimpliniti anul trecut l-am gasit pe ametitul meu care uneori imi leaga sireturile, uneori imi scoate cizmele si alteori imi face masaj la labele mele nr. 40, dar in general in bucatarie nu face decat sa spele vasele si ieri la 12 noaptea tragea de mine sa-i pozez pentru o tema de la scoala cu schite in diverse pozitii. Romantismul vine la pachet cu alte multe chestii si nu e prezent 24/7.

Mult noroc!

ruki said...

:))
simpatic prieten ai tu, romantic si util!
stiu ce zici, insa romantismul 24/7 ar fi chiar o povara. si e bine ca vine la pachet cu diverse. si multumesc pentru mult noroc, sigur o sa am nevoie.

yop