Sunday, December 7, 2008

a woman's got to do it too

tare draga imi esti, cu mustatile tale si blana de pamatuf mic si negru din totoro.

ce bine a fost

-aseara, cand m-ai pandit pana m-am miscat putin prin pat. stateai hotarata in fund si de-abia asteptai momentul. ai facut "miaaau!", un fel de "ai innebunit? eu am chef de alintari si tu dormi? nici sa nu-ti treaca prin cap sa te intorci pe partea cealalta!"

-sau de fiecare data cand visesz ca ma sufoc, ma trezesc si te gasesc prea bine cocotata in cosul pieptului meu, torcandu-mi un pulover calduros.

-sau dimineata in care te-ai asezat fix peste mana mea, ca o manusa imensa de angora, care toarce si se uita la mine pe sub mustati.

-sau atunci cand vorbeam cu stapanul tau la telefon si ti-ai indreptat spre mine felinare imense care luceau isteric prin crapatura mica pe care ti-am facut-o la jaluzele?

-sau atunci cand framantai o coca invizibila pe burtica mea, intocmai ca mittens, the fucked up cat.

-sau pititea de pe hol, alergatura de pe scari, statul sus, pe dulap, la corcodus.

mie mi se pare ca si tu ma iubesti. de cand esti la mine, miauni neincetat-cand incolo, cand incoace, asta e destinul tau! nu-ti sta in caracter, obisnuiai sa fii o doamna. acum, una-doua: "miau, ba, miau! la mine, uita-te la mine!". cred ca suntem prietene bune si de-asta am inceput sa ne spunem atat de multe.

pe urma, cum sa nu-ti dau eu mereu-mereu mancare cu sos? daca-mi ceri, cum sa zic nu? si cum sa nu te rasfat si sa te pup tot timpul, cand esti atat, dar ATAT de dragalasa?

da, m-am obisnuit cu tine, dar nu esti a mea si trebuie sa te dau inapoi. stiu ca iti e dor de el; si mie mi-ar fi sa fiu in locul tau. uite, poate maine vine si te ia acasa. da, inteleg, te asteptai sa fie in seara asta, ca asta ti-am promis. ai pascut si putina levantica uscata din stropitoarea mea, ca sa te pregatesti si sa mirosi frumos. sigur ca te vrea inapoi, prostuto! are mare nevoie de tine, ca a venit iarna si tu esti calda si pufoasa. si ii prinde tare bine o fata ca tine. hai, maine fugi si incalzeste-l!

7 comments:

Junkymouse said...

desi eram suparata pe domnul motan pentru ca mi-a varsat cafea pe mac, m-ai facut sa-l caut si sa-i rasfat burtica sforaitoare si calda. si eu care ma gandeam sa-l dau... e o belea fara care nu pot trai

ruki said...

ce bine, ce bine! am facut o fapta buna pisiceasca. nu ai cum sa pui in balanta motan si mac. da-o dracu de tehnologie, tu de mustati si blana calda ai nevoie. sa fim oameni si, mai ales, stapani!

Another BloG online said...

iar m-am topit in fata unui text, e inadmisibil! :) si ce ma bucur!
incepusem sa citesc ca sa ma incalzesc dupa frigul de-afara, ajunsesem la jumatate cand sotul meu a avut, tocmai in momentul ala pretios, nevoie de calculator, si nu iti pot descrie in jumatatea de ora care a urmat, in care n-am putut continua lectura, ce frustrata m-am putut simti!
pt mine pisicile erau "jucaria" perfecta, moi, pufoase, calde, vii...
uneori le iubeam atat de tare incat le strangeam si mai tare la piept - spre disperarea lor care protestau cu un "mrrrau, ajutor!!!"
am avut, cu secole in urma, in veri calde si colorate, si 20 de pisici odata - trei pisici adulte care aterizau acasa cu o armata de pisicutze maruntzele cu coditze-batz care abia invatau ce e lumea si "stupeau" strasnic...
de data asta disperarea era a mamei, bunicii, matusilor care incercau zadarnic sa le prinda...
nu m-am hotarat pe care sa-i iubesc mai mult, pe caini sau pe pisici, e vorba de iubiri diferite...
care umplu sufletul...
de ce scrii asa frumos?

Another BloG online said...

si voiam sa mai spun ca desi nu comentez des, din lipsa "amarnicului" de timp cu care sunt in continuu razbel (inca nu am castigat eu), sunt aici, aproape, zi de zi...

oana

ruki popa said...

oana, nu stiu ce se spune in astfel de momente. parca un "multumesc, tocmai mi-ai facut ziua minunata" nu e de ajuns.
>:D<
pisoii sunt aratarile cele mai dragi, e lucru demonstrat stiintific. si stii tu cum e- the more, the merrier! :)

sayadinna said...

dulce tare si frumos postul tau..

ruki said...

sarumana!

yop