Saturday, June 28, 2008

mancare buna si tot restul

am avut niste zile asa frumoaaaaaase, iar cerul gurii mele are foarte multe de povestit despre asta!
totul a inceput cu micii minunati si berea corona, cu de feliuta de lamaie submersibila si tot tacamul, care ma asteptau sa gat examenul de licenta.
pun peste doua inghetate de fructe gura-punga sterpelite cu greu dintre mormanele plictisitoare de vanilie si ciocolata.
supralicitez cu o portie minunata de cartofi taranesti cu sunculita, tocmai buna de perpelit necazurile sentimentale!
ajungem la experienta dubioasa a chipsurilor cu suc de rosii otravitoare si ce mama lor mai aveau pe ele. noroc cu guinness is the fucking beer, altfel plecam total dezamagita de cultura britanica.
totul e dat uitarii in momentul in care descopar branza francezilor, o experienta care se cerea totusi completata de un buchetel rosu si fin.
acum vin de la un platou boieresc cu care m-am luptat barbateste. s-a ajuns la intreceri zmeiesti astfel incat sa nu para infrant de o faptura de 50 de kilograme. nu i-a mers deloc! daca nu te incumeti pana la capat, trebuie strigat pio in gura mare, sa stie toata lumea ca esti mototolul gurmanzilor! a fost lupta dreapta si curata: afumaturi negricioase si masline verzi; branza albastruie a alunecat binisor printre boabele de strugure cu gust de para; urmatoarea descoperire: sunculita tamaiata; casul afumat a ramas singurel; pana la urma, am impartit si frunza de salata; la maslinele negre si meschine am zis stop, crutandu-l pe biet. cum ar spune corin, primeste un 6 pentru incurajare si faptul ca s-a prezentat...:)
planuri de viitor? peste si fructe de mare, cu complimente din partea lui bogdan, care dealtfel nu se atinge de asemenea "scarbosenii". daca il determin sa guste dintr-un calamar, inseamna ca ii sunt chiar simpatica!

3 comments:

Iren said...

cu ocazia asta te-ai dat de gol in fata strainilor: ai peste 100 de kg!
eti pufi ce esti!

squirell monkey said...

In lactobarul asta se manca si se bea orice mai putin lactate :)

Am lipsit ceva vreme din lactobarul tau, inteleg ca ti-ai luat licenta. Felicitari!

ruki said...

@iren: m-ai prins, sunt cel mai gras din curtea scolii
@sm: multumesc pentru felicitari, inclusiv cele din urma :)
las' ca nici tata burgess nu scria despre iaurt! bine macar ca se be si se mananca, nu se trage pe nas

yop