Wednesday, March 18, 2009

what's in a date that which we call a date by any other name

cel mai bine e ca, atunci cand iti place de cineva si lui cineva ii place de tine si ascultati muzici complementare si radeti la fel de mult si va bucurati de gunoaiele bucurestiului si de geamurile sparte si tunelurile sapate strategic la 4 diminata si apoi carati alternativ, la modul feminist, plasa cu scoici si ciocolata si va dati replici din slagare internationale si iti spune ca esti minunata si ii spui ca e ok si te uiti la el pe sub gene de cel putin 3 ori si amuteste de cel putin 3 ori si stii ca stie ca-l placi si stie ca stii ca te place, sa nu faci nimic.

da, pe bune, chiar nimic. adica sa nu se aplece nimeni sa sarute pe nimeni, sa ii intinzi doar mana de "tare bine mi-a parut ca", el sa intre in camera peste somnorosi la 6 jumatate dimineata, tu sa intri intr-o cada plina cu apa fierbinte si sa citesti penultimele 30 de pagini din cartea aia obsedanta, sa adormi acolo un sfert de ora, sa te trezesti si sa simti ca apa e tot fierbinte, sa realizezi ca asta a fost de fapt o "intalnire" pe care ati salvat-o cu pricepere de soarta banala a unei intalniri, iar acum, dupa 12 ore, cand sunteti deja in tari diferite, sa te bucuri ca, in loc de mesaje romeo si julieta, va trimiteti mesaje stan si bran.

toate astea pentru ca nu a fost o "intalnire". imagine!
i hope one day you'll join us and the world will live as one.

12 comments:

Cîrchelan said...

Initial vroiam sa astept 24 de ore sa vad cine comenteaza, si unul dintre acei cineva as fi presupus ca e "subiectul in cauza". Asta de dragul veridicitatii. M-am razgandit. Frumos moment. Al tau, nu razgandirea mea.

ruki said...

:) singurele cuvinte pe care le stie in ro sunt "nicio problema". de cand au schimbat gramaticii regulile, nici macar nu mai sunt 3...

Anonymous said...

si mucca ce parere are despre toate astea? :)

ruki said...

muccai ii place sa i se spuna "nicio problema" de fiecare data cand sterge cu pamatuful-coada masa de la bucatarie :))

Anonymous said...

de unde e omul? frumos ca ati salvat intalnirea de banalitatea de-a fi o intalnire...va veti mai vedea??

ruki said...

probabil ca niciodata, desi mi-am propus profetic sa ajung in atena anul asta

Anonymous said...

asa mi te imaginez: intr-un vechiapartament levantin din athina si citind "viata amoroasa" a zeruyei shalev sau "orasul cu pelerina rosie " a lui asli erdogan. sper ca e un grec cosmopolit si politic corect-istanbulul este orasul ideal pentru un date "cast" si epurat de banalitate. hotel: "pera palace" :)

ruki popa said...

acum incerc sa-mi imaginez ce ai imaginat pentru mine.
gasesc eu erdogan prin bucuresti sau trebuie sa ma bizui pe amazon?
cat despre date-urile caste, cercetatorii au demonstrat ca tind catre cifra 1. o asemenea experienta nu se poate repeta, din pacate (cel putin nu cu aceeasi persoana). tocmai de aceea lucrurile se lasa asa cum sunt :)

Anonymous said...

shalev gasesti in bucuresti, erdogan insa cred ca nu e inca tradusa. e o carte fantastica, una capitala si cruciala (pour moi)

ai dreptate cu cifra 1. dar ai avea inima sa spui nu la 2?

Luci@N said...

soarta banală a unei întâlniri?frumos spus.

Ramona Gabar said...

aaa, foarte dragut ai scris tu aici, ca m-am si emotionat!!
Atena e un oras bestial pentru intalniri romantice.
iar povestea asta imi e atat de familiara!!!!!!!

ruki popa said...

multumesc, multumesc!
ma bucur ca ni s-a intamplat si zic sa ni se tot intample, ca nu-i rau deloc :)

yop