Thursday, March 12, 2009

ian sa parolam noi blogul!

pentru a asigura caracterul superficial al acestui blog(sau lipsa lui totala de caracter), m-am gandit sa il parolez. sa nu se mai supere nimeni pe mine cand sunt rautacioasa, clevetitoare, ce mai, o bruta!
daca vrei sa-mi citesti blogul si saptamana viitoare si cat o sa ma mai tina puterile, trimite-mi adresa ta de mail la ruki.popa@gmail.com.
se pare ca am voie sa invit 100 de oameni in lactobar, dar numai daca se jura ca fac super consumatie.

21 comments:

Lucia Verona said...

Ce te-a apucat, fetiţo?

ruki said...

nu ma certa, nu ma pune la colt!
o sa fim 101, nu-i asa ca suna bine?

luiza said...

ruki, eu zic să ţi se fâlfâie, şi-aşa e primăvară. nu pune parolă la lactobar, lasă lumea să intre, chiar dacă cere uischi în loc de lapte bătut. e chiar amuzant să-i vezi cum îşi iau apărarea singuri pentru propria inadecvare :) şi-apoi, ie complicat cu artiştii ăştia, domle, nu ştiai?

Anonymous said...

fetițo :) cred ca te folosesti de scandal sa transformi lactobarul in casta sau loja.

ruki said...

luiza, esti inteleapta si folosesti si diactitice. pe mine m-ai cucerit! :)

baietel, na ca m-ai prins! in plus, am si adresa ta de mail. sac-sac! :)

luiza said...

ei, aşa-s eu, mai pedantă :)

Anonymous said...

Tu vorbesti serios cu parolatul? Si daca da, de ce ai vrea sa faci asta?

Anonymous said...

lasa, ruki, blogu' la liber, sa vaza si tzaranu' ce-i ciocolata. :) si apoi eu zic ca, oricat am vrea noi sa ne inconjuram numai de lucruri frumoase, e mult mai plin de invataminte sa vedem si chestii care ne agreseaza privirea. de exemplu, eu am locuit in rahova. :))) m-am mutat acolo pe vremea cand pe strada aia nu erau parcate decat doua masini (de serviciu, desigur): a mea si-a unei tipe de la o firma de detergenti. cand coboram seara la butic sa luam bere, zicea vanzatoarea: "aaa, bergenbier, n-avem bere asa scumpa". :))) in timp, cartierul s-a inaltat :))), strada s-a umplut de masini scumpe, cat despre bere, ce sa mai zic! :))) eu zic ca a fost o experienta. :) hai c-am divagat ...

mo said...

desigur, o casta ar face moloko vellocetu' mai special, ca e dat pe sub mana, asa ;)

dar nu-ti parola blogu'doar fin'ca un nene s-a gasit sa posteze comentarii ursuze.

Z said...

nu face asta! huo! mai ai idei de genu'? .... nu-mi face asta :((( eu ce mai citesc? ca am ajuns rau de tot, citesc pe net mizerii gen twilight... daca incui lactobarul ma vopsesc blonda si imi rad cu piatra ponce toate dungile!!!!!

...plus ca din cand in cand un mic "flame" cum ar zice gamerii mei din clan, nu strica. serios, cainii latra, caravana trece si nu mor caii cand vor cainii. si mie de obicei imi plac cainii, ce-i drept mai putin decat pisicile si zebrele.. vezi? deja aberez, nu lasa aberatiile mele fara ecou...

Anonymous said...

ai scris sagace, ruki draga. ai carcaturizat din of-ul malentendu-ului intre sexe. ne se discuta libertatea ta de opinie, dar bineinteles ca nu era vorba de o persoana ci de un cliseu, pe care tu il banuiesti in mentalitatea masculina. de fapt insa nu exista femeie proasta. si nevestele blonde de pseudo-misogini...sunt ultradestepte. desi par ca se triseaza pe sine. de fapt, si asta e adevarat, suntem toate proaste cand analizam optiunile in ale amorului...
ale unor fanfaroni, fanti si filfizoni. mai degraba muzicantul este o blondina superba cu lipici...pe langa el, sotia pare evident o blonda artificiala. dar ff frumos ca a sarit cavalerul in el.

Anonymous said...

cine stie cat o iubeste pe fata aceea cu look-ul mai... conventional. in fond asta ii demonstreaza profunzimea, nu? nu tine cont de aspect, omul.

sau poate o vede ca nevasta, ca pe-o matroana materna si el jinduie la sophisticated ladies cu look extravagant...pe care insa nu le tranteste in praful conformismelor conjugale...nu jetfeste el fetele subtiri pe altarul convenientelor micbourgoise...alea raman iubitele...

sau enspe mii de alta variante posibile

cum ar fi, ruki draga, ne-ai boliwood-izat imaginatia :) :) :) geniul si tata! :) romanticul si banala! :) swan si odette, ca la proust

te rog sa-ti continui blog-ul!!!

Anonymous said...

Doamne cat de bolnavi puteti sa fiti cu totii! Cat de rau trebuie sa fie in pielea voastra! Judecati-ma dupa fusta scurta din acea seara daca asta va face sa va simtiti mai bine. Ce conteaza ca in restul timpului sunt vazuta ca aia care nu iese din blugi si bocanci! Nici macar atunci cand ar trebui sa o faca. Judecati-ma dupa o seara in care DA! am facut greseala de a ma imbraca in fusta scurta, pentru a-mi demonstra mie insami ca pot sa fiu si altfel. Judecati-ma dupa colantii negri mai grosi decat creierele voastre! Judecati-ma dupa niste cizme cu toc de 4 luate ca sa am si eu ceva elegant pentru un interviu. Ah si dupa sacoul ultra decent pe care il aveam pe mine! Si imi cer scuze in mod public ca m-a facut mama blonda...eh, macar nu am nevoie de vopsea de par ca sa par o oarecare fufa si proasta, gen nevasta de fotbalist. E nasol sa traiesti in ignoranta! E nasol sa nu te uiti la tine si sa ii critici pe altii fara sa ii cunosti absolut deloc. Ce? tie nu iti creste un fir de par unde nu trebuie? Esti atat de perfecta ca sa ai dreptul asta? Daca m-ai fi vazut macar de 2 ORI nu as mai fi intrat sa iti las comentariu. Iti doresc numai bine si nopti linistite si sa iti placa in continuare ce vezi in oglinda!

Anonymous said...

si apropo opiniile exprimate intr-un spatiu public nu sunt doar opinii, exista delicte de opinie, A se citi articolul 205 din Codul penal, care se refera la Insulta si Calomnie. "ART. 205
Insulta
Atingerea adusã onoarei ori reputatiei unei persoane prin cuvinte, prin gesturi sau prin orice alte mijloace, ori prin expunerea la batjocurã, se pedepseste cu închisoare de la o lunã la 2 ani sau cu amendã.
Aceeasi pedeapsã se aplicã si în cazul când se atribuie unei persoane un defect, boalã sau infirmitate care, chiar reale de-ar fi, nu ar trebui relevate.
Actiunea penalã se pune în miscare la plângerea prealabilã a persoanei vãtãmate.
Împãcarea pãrtilor înlãturã rãspunderea penalã."
Tine minte ca e un spatiu public si orice rabufnire a libertatii de expresie poate fi pedepsita, si din pacate cele doua articole nu au trecut pe civil, ci raman pe drept penal. In acelasi timp iti sugerez sa citesti constitutia romaniei, to cu referire la libertatea de expresie Articolul 30, alineatul (nu alienatul da??) 6: "LIbertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viata particulara a persoanei si nici dreptul la propria imagine" Asa ca n-o mai da tu inainte cu libertatea de opinie atata timp cat te afli intr-un spatiu public. Si degeaba il treci acum pe privat pentru ca insulta a fost facuta in spatiul public.
Ce incerc sa zic aici este ca nu poti opina oricum, existand delicte de opinie, ca aceste delicte de opinie sa nu apara, trebuie sa ai grija mai multe lucruri, unul din ele este sa ai 3 surse, apoi sa argumentezi ce spui, nu sa emiti o judecata de valoare (ma rog valoarea nu prea exista) bazandu-te doar pe ce ai vazut o data. NU judeca fara sa cunosti. Apropo, fata pe acre ai facut-o tu proasta e jurnalist de vreo cativa ani buni de zile. Iti doresc sa nu continui aceasta cearta pentru ca nu ai da dovada de inteligenta ci doar de incapatanare

TANASE!

Anonymous said...

mi-amintesc ca acum cativa ani a fost un mare tambalau pe unde intorceai capul: doua doamne (persoane publice) dadusera in judecata o publicatie care scrisese despre ele ca in nu stiu ce imprejurare selecta se batusera cu maioneza. si racneau doamnele respective din toti rarunchii, pe la toate posturile de televiziune, la toate orele de maxima audienta. m-am gandit atunci ca, daca fituica respectiva ar fi scris despre plesu si liiceanu ca s-au batut cu maioneza, oricum n-ar fi crezut nimeni asta, ba chiar bag mana in foc ca dl. plesu ar fi fost cel dintai care s-ar fi distrat copios citind asa ceva ...
de altfel, eu nici nu prea cred ca replicile astea sunt reale ...
chiar ca nu merita continuat ...

Anonymous said...

draga ioana si tanase, ruki a scris despre un personaj fictiv, un fel de personaj aforistic, caricaturizat, nu despre voi ca persoane. a divagat pe firul unei impresii in conventia literara respectiva. tocmai in necunostinta de cauza si persoana. e o figura de stil. nu atac la persoana.

Anonymous said...

femeile sunt vulnerabile si atacabile. se vor si problema si solutia. si ravnite dobitoceste si iubite eteric, se vor vazute ca tipice , clasice, dar si individuale la paroxism.

si postig-ul lui ruki cu blonda si posting-ul de acum al ioanei asta demonstreaza. vulnerabilitatea.

oare care este sursa prima a acestei vulnerabilitati...

Anonymous said...

sad girls talking about bad girls and bad girls talking about sad girls.

eu repet: ruki a manifestat o impresie, vorbind la general. nu a caracterizat o persoana reala, fizica, cu buletin.

in fond cliseele, prejudecatile si generalizarile sunt niste porti de trecere, un fel de joc, o conventie.

ruki popa said...

oameni buni,

propun sa punem capat aici acestei afaceri suprarealiste. scurta expunere a legislatiei romaniei si apologia fustei scurte mi se par semne clare ale faptului ca o luam cu totii razna, iata, acum si impreuna.
nicio alta lamurire nu isi are rostul, refuz sa cred ca balariile scrise de mine pot fi interpretate drept atac la persoana.
mi-e ciuda ca parolarea blogului a fost interpretata ca o miscare tactica, asa ca am decis sa o mai aman putin. oricum mi se pare o idee foarte buna si astept cu drag sa ne insutim. pana una-alta, am decis sa moderez viitoarele comentarii pe tema asta si sa-mi vad de ale mele.
imi cer scuze celor care intra pe blogul asta de o saptamana si citesc tot felul de mizerii, in loc sa primeasca povesti despre mucca si inundatiile de pe popa savu.
pace voua, cititorilor!

mo said...

inundatii?!

ruki said...

pai se poate drama fara inundatii?
:)

yop