Tuesday, January 6, 2009

sac-sac, motanilor!


dragii mei mustaciosi,

stiti ca va iubesc (eugene, mai ales pe tine), ca am suferit cot la cot cu voi, aparand impotriva vointei mele integritatea respectivei pisici, blocandu-va energic si vigilent accesul la fericire.
v-am alungat, injurat, certat, blestemat. nu-s nici directoare de pension, nici maica stareta, ci doar un om fara putere de decizie.
cu parere de rau (la dracu! de ce sa mint? ba cu parere de bine, cu mare entuziasm, chiar!)anunt incheierea sezonului de imperechere la motanca negricioasa.
dupa doua saptamani de miorlaieli ireale, producatoare de mila si nervi, gudurat si nedormit, nemancat, nespalat, suntem din nou normale, amandoua.
sorry you missed this foxy chick, guys!



ruchi, paznic cu o norma jumate

9 comments:

mo said...

ai supravietuit unui sezon de miorlaieli erotice - restekpa! :D

zice un prieten ca motanii fac si mai urat, plus ca isi marcheaza teritoriul prin toata casa...(the bed - mine!..ruki's bag- mine now!!.. the door - mineminemine!)
:))))

ruki said...

:) is you maradona?

eu am auzit ca si unele pisici imprastie iubire. aceasta motanca ridica numai din coada brusc, performand un fel de breakdance pisicesc de fertilate, insa, spre norocul meu si a celor cu care am interactionat in ultimul timp, fara finalitate. e ca un spray overused din care, indiferent cat ai pufai, iese impulse ioc. there is a god!
asa ca te asteptam si vom mirosi frumos, noi doua si casa.

mo said...

:)

PhenoBarbieDoll said...

o doamne, ai rezistat doua saptamani?! hats off! and my Layla is sooo getting fixed one of these days...

Z said...

Oh doamne! Bine ca ai scapat. Si ce bine ca nu e ca Zuza mea, care din doua in doua saptamani intra in calduri si miorlaie cate 5 zile.
Oricum, partea fun e ca e extraordinar de dragastoasa dupa primele 2 zile. ca si cum ar zice "bine bine, motan nu, caine nu, da' si dvs aratati chiar bine..."

ruki popa said...

:))
ce bine ca eu aratam in general rau!

eu zic asa: sa strangem tot neamul pisicesc de prin casele noastre si sa implementam un castrat in grup.

Z said...

ar fi o chestie. numa' ca al saselea simt pisicesc este cel denumit "DoctoDetector" si de cum ma vad ca imbrac sa le iau sa le duc la veterinar - retine: nu ma imbrac altfel decat de obicei, si nu rostesc cuvantul respectiv in fata lor - dispar fara urma prin sifonier, dupa sifonier, de nu le mai prinzi/gasesti/ scoti de acolo...

Anonymous said...

Chiar nu s-a prins nimeni? :)

ruki said...

nu, pisicuto. numai tu. :)

yop