Wednesday, September 10, 2008

fosta misogina, caut stapan

cu scopul de a-i trece organele genitale prin masina de tocat!

mie mi-a placut sa fiu misogina, sa vorbesc urat despre fetele-femei care iau cu asalt mall-uri, au cate trei tipuri de smac pentru fiecare centimetru de ten, se intalnesc "ca fetele" sa vorbesca despre diete si puncte negre si barbati, isi bat joc de ore intregi din viata pe scaune inconfortabile de coafor, sunt fane "sex & the city", citesc pe nerasuflate colectiile chic si cocktail, rup bucurestiu-n doua pe tocurile lor smaltuite.

intotdeauna am preferat compania domnilor-golani, discutiile despre lume si alte nimicuri, paharul de bere care intra cu noduri de la atata ras, unghiile neingrijite, parul ciufulit, injuraturile si vestile din campionatul de fotbal.

cu mintea mea aproape neinceputa, imi imaginam ca prieteniile mele cu domni pot esua ca o balena nefericita numai cu concursul eternilor hormoni, care trec prin socuri electrice pana si cea mai candida camaraderie. iata ca m-am inselat. am presupus ca, trecand botezul, ca orice marinar cu pielea frageda, am castigat respectul unui om. cacat! adevarul e ca unii nu pot intinde de respect ca de o plapuma elastica, asa ca il pastreaza pe tot ca sa se inveleasca numai pe ei.

orice as face, oricat de mult as asculta, m-as implica, as sari cu sfaturi, fapt e ca raman un simplu receptor asupra caruia iti sade bine sa arunci frustrarile. cuvantatoarea care iti e la indemana, poate chiar singura dispusa sa te asculte. ma respecti pentru tot ceea ce ti-am aratat ca sunt? sigur ca nu. dupa cum am stabilit deja, borcanul cu respect e rezervat numai pentru tine. asa ca iti permiti sa-mi faci cea mai traumatizanta scena cu putinta, atat de groasa incat stii foarte bine ca nu ma mai pot uita niciodata spre tine. fizic. nu voi putea sa iti cuprind fata cu privirea niciodata, pentru ca ochii mei nu vor sa mai vada un asemenea om.

dupa n+1 dezamagiri, senzatia de deznadejde trece repede. m-am obisnuit. iubiti, familie, prieteni. toti o gresesc la un moment dat. peste unele lucruri pot sa trec, peste altele ba. cand apesi cu un deget nepasator rana despre care ai stiut cat e de adanca, nu exista cale de intoarcere.

raman umpic mai batrana si amara, mult mai atenta cui si cat ii dau din mine (desi parea greu de imaginat ca pot deveni si mai salbatica decat sunt deja). si mai raman cumva: cu un gen ciudat de respect fata de femei, care sunt isterice, ce-i drept, insa au un potential violent pe care il pot tolera, unde mai pui ca orgoliul le dicteaza cel mult sa fure iubitul prietenei, in nici un caz sa se poarte cu toti cei din jor de parca ar face parte dintr-o specie demna de dispret, cu 12 trepte mai jos pe scara evolutiva.

nu va pacaliti singure fetelor, nici cu girl power-u' nu ma dau. sunt varful unui triunghi isoscel, la distanta egala de extremitatile bazei: cea misogina si cea feminista. daca esti blonda mi-ai facut ziua, daca esti cretin o sa te trezesti cu un guler de scanduri in jurul gatului. simplu.

8 comments:

Iren said...

lasa ca discum noi diseara despre cosmetice :))
hugs

comanu said...

vivat veselia, traisca in veci farmecul ei!

ruki said...

hei hei hei!

las' ca stiu eu ca si tu dai cu pumnu', golanule!

vorbim fatah, cum sa nu vorbim?

comanu said...

dau cu pumnu in ceapa, dupa modelu stramosesc.
deci, mai degraba taran, decat golan.

tromeu said...

rukia-rukia, iar dau cazacii cu bocancii-n tine? da-i ruka, ce nouvorba mea ;)


pupam sa treaca, din nou !

ruki popa said...

bine celavek, pupam sa treaca ce ruka mea!

comane, azi dai cu pumnu-n ceapa, maine-n ochii cat c.p.l.!

Alin Zabrauteanu said...

sa stii ca s-a facut mustul
:)

ruki popa said...

zuper! :))

yop