Thursday, July 24, 2008

ce se-ntampla, iepure?

a fost odata o buburuza sentimentala. ea traia intr-un contor cutiform. de buburuza era indragostit un iepure opt-uz.
lucrurile au mers prost intre ei de la inceput. denumirea latino a acestui iepure era" mens sana in corpore sano" pentru ca viata sanatoasa , dar si voluptoasa, era unul din hobiurile lui. dar buburuza nu credea in asa ceva: statea zi si noapte pe canapeaua unui cartof si se imbuiba cu bulbi de lalele modficate genetic, ca doar nu aritmetic.
iepurele turba ca o vulpe cand vedea delasarea unei fiinte sentimental-obeza. cum el era opt-uz si nimfoman, a incercat s-o transforme pe buburuza dupa chipul si asemanarea lui. dar cum determini o buburuza sa faca sex atunci cand nu vrea? ar exista vreo 2-3 metode, dar ele au pierit odata cu posesorii acestor utile conostiinte, in marele cutremur din '77.
temerarul iepure, dupa ce semna o intelegere semi-tacita pentru drepturile de televizare ale epopeei sale erotice, porni in cautarea unor manuscrise stravechi, de la marea neagra. aici, se pare ca ovidiu lasase scris un poemu meditativ ale carui incantatii in metrul iambic starneau buburuzele de pe canapeaua cartofilor, de pocnea libidoul lor ca floricelele in ceaun.
zis si facut! contractul semnat, poemul gasit, iepurele se intoarse acasa. prea-cinstita sa concubina nici nu banuia ce i se pregateste, mai ales ca, intre timp, il inlocuise pe iepure cu un gandac de colorado permanent imbracat intr-o pijama non-sexuala de la tricodava, gasit la un moment dat chiar in canapeaua cartofului de pe are zapa ea de obicei. de-atunci traiau o frumoasa poveste de iubire platonica, total neepuizanta, ca o cura la un spa de foarte mare bun-gust.
in usa, iepurelui ii cazu manuscrisul secret din mana nesecreta. cu ultimele puteri, dadu socul la spate(ca in cartile de tarot) si incepu sa baguie primele doua strofe. cand... isi dadu seama ca il apuca o ameteala bizara.
libidoul sau facu dintr-o data "poc-poc", se poiecta astral in afara trupsorului de iepure si o lua la santoasa, trantind usa dupa el. martori povestesc si acum de aparitia libidoului straveziu pe campuri si dealuri din afara bucurestilor. cine-l prinde, i-a pus dumnezu mana-n cap (sau nu)!
cei trei dezlibidinati au trait fericiti pana la adanci batraneti, dezvoltand afinitati selective prentru alte activitati, cum ar fi telenovelitul si jocul de sah. contractul cu postul de televiziune a fost anulat (evident), iar iepurele plateste si acum daune in rate, pentru ca semnase un contract cu prevederi multiple si nebanuit de dezavantajoase.

No comments:

yop