Tuesday, April 1, 2008

ce-am mai ras de mine

astazi a fost o zi din vacanta mare!
glume, farse, youtuburi, versuri andreearaicusciene, prietena care le intelege, prieten care nu...macar ca-i iubesc pe amandoi!

si mi-am adus aminte ca eu scriu prost, neclar, nu ajung din punctul A in punctul B cu o viteza v...si daca nu scriu bine, nu traiesc bine...pentru ca nici cu viata mea nu vreau sa pornesc din punctul constient A (c) sa aterizez in punctul stiut B(s), cu o viteza previzibila v(p). that's not me and that's all i have to say about that.

pe de alta parte, cum e frate cu femeile? adica trebuie sa fie frumoase, nu neaparat destepte sau frumoase si neaparat proaste? ce boala exotica au baietii care pot sa pipaie o femeie cu creier neted ca-n palma? bai baiete, care nu te ia greata de la atatea platitudini, tu ai habar de ce o arzi cu mine? coz ai rili em smart si nu o s-o mai pot ascunde multa vreme.

intre timp mi-aduc aminte cu drag de not-emo-but-lesbian-drogat-ex-boyfriend care-mi canta life is a flower si diverse manele, dar cu care discutam despre legitimitatea pedepsei capitale in contextul starii naturale. si scrie bine,ma! fara rahaturile alea de problema de matematica de clasa a treia si fara platitudini. pentru ca fuck- platitudinile sunt facute pentru a fi luate la misto. that's why ai read andressa & andreea raicu- dei make my day!

10 comments:

Iren said...

:)))) hahahahaha
ce nevoie ai tu sa fie toti ca ala emo? nu ma ai pe mine, care am doar calitatile lui, nu si defectele? pot sa le am si pe alea oricum, daca simti nevoia!

ruki said...

te implor, lasa-ti parul asa cum e acum!!!!

Iren said...

pai il las, eu sunt emo special, cu par cret care-mi intra in ochi. ah, dar trebuie sa invat gestul ACELA special, de a-l da intr-o parte.

ruki said...

facem eforturi, facem!
ia vezi, pana ma intorc de la mosie sa fie gata miscarea!
intrebare-faptul ca se crede lesbiana se pune ca defect sau calitate?pentru ca nu stiu daca o ai deja sau o poti deprinde la o adica!

Iren said...

eu nu am cum sa fiu lesbian, doar homosexuala. ma mir ca intrebi asa banalitati. si vezi ca dai idei putinilor cititori, femeie semimaritata ce esti!

ruki said...

putinilor cititori?
fugi d-aici ca ne urmareste o planeta intreaga!

Iren said...

hai fugi d-aici! atunci blogul meu e urmarit de universul intreg? :D

ruki said...

inclusiv de tarfa cu trei tate de pe Eroticon Sase

Iren said...

ruchi, geekul eugen are deja o influenta enorma asupra ta. vorbesti deja in termeni sf si cunosti filme precum total recall si the fifth element!

ruki said...

geekul eugen mai intra pe blog din cand in cand. si e din carti, nu din filme...so...

yop