Monday, October 19, 2009

aiurea

un baiat ma face mincinoasa din doua-n doua vorbe. cand mai plastic, cand mai elastic, fapt e ca taca-taca-taca, pe capul meu. n-am cum sa-i arat ca n-are dreptate si probabil ca nici nu merita sa ma obosesc, daaaaar e ATAT de frustrant sa fii acuzat pe nedrept, incat ma apuca ciripitul nervos de vrabie calcata pe firimitura. voi, cei ce nu sunteti acuzati prosteste, sau, daca sunteti, aveti dovezi ad labam, nici nu stiti cat sunteti de fericiti!

a intrat cineva pe blogul ASTA cautand "ruchi de mireasa". azi. vorbesc serios! sa faca bine sa iasa de pe blog si sa se intoarca peste vreo 10 ani sau deloc!

s-acum, ca mi-am varsat oful, ma intorc la scris prezentari pentru petrut & gabriel. tare mai sunt necajita, ofofofofof!

5 comments:

cinemavictoria said...

ruki, lasa firimitura si fugi!, nu-ti bate capul in exces cu frustrari de genul asta, sunt mancatoare de timp si paguboase si periculoase. stiu bine cum e, eu m-am fript rau de tot incercand sa ma disculp, sa demonstrez, sa protejez, la un moment dat nici nu mai stiam cu cine vorbeam si de ce ma dezvinovateam, pedalam in gol ...
in alta ordine de idei, gasii la un moment dat ca cineva a ajuns la mine pe blog cautand "nu trebuie sa ma iubesti". :) probabil o fi din vreun cantec cu angela similea. :)

ruki said...

nu trebuie sa ma iubesti,dar ar fi bine! :))
imbratisari multe-multe! noi doua trebuie sa ne intalnim, ca sa nu mai vorbim de pisoii nostri :)

cinemavictoria said...

pai da, ca ne intalniram deja telepatic in cateva ocazii :), si am io impresia ca poate si semanam un pic, stii, odata demult un tip mi-a zis: "n-am cunoscut pe nimeni mai dezarmat si mai puternic ca tine". vezi, cam asa imi pari si tu mie, din ce citesc pe aici: foarte dezarmata si foarte puternica, e greu de explicat ...

TreiBadica said...

ruchi de mireasa e aproape mai tare decat rugaciune pt indepartarea amantei, de la simona! ce nebunie. lasa supararea si incearca sa nu te apuci nici de baut.

ruki popa said...

draga cinemaule, daca asa stau lucrurile, de-abia astept sa ma cunosc!


de ce mai badicilor, simona asa a facut? s-a apucat de baut? :)

yop