Sunday, December 13, 2009

melc melc codobelc

la inceput erai foarte atenta sa nu repeti greselile celorlalti, mostenirea minunata pe care-ai primit-o sub perna din prima zi. cand ai inceput sa faci greselile tale, unele cu totul noi, ele s-au adaugat listei.

te indepartezi de tot ce-ti face rau. intai familia. apoi orice barbat de care te-ai putea indragosti cu adevarat. urmeaza prieteniile, care habar n-ai avut cat de adanc taie.

lista e prea lunga. lista e atat de lunga, incat nu mai ramane nimic din ceea ce iubesti in afara ei. si stii foarte bine ca, luna viitoare, sau peste un an, sau peste trei zile, va trebui sa iesi din cochilie. ti-e bine aici, ai tapetat-o cu zambete, carti, poze, bucati de ciocolata si sosete colorate. singuratatea-i un lucru minunat si te pacaleste cu clopoteii perfecti ai unei plante carnivore.

curand o sa-ti cante cineva despre coarne bouresti, iar tu o sa-ti faci curaj, o sa-ti musti buza de jos pentru asta, si-o sa iesi. asa ca bucura-te de cochilie si pregateste-te de un nou val de intamplari ciudate si triste, care te vor frige pe locul abia vindecat.

cred ca atomul asta din care e facuta viata e tare amar si nu prea ai ce-i face.

4 comments:

raul said...

cred ca noi suntem siamezi, desi nu ne-am intalnit :)

ruki popa said...

cine-si cauta sora, gaseste :)

cinemavictoria said...

ahaaaa, vreti sa spuneti "we are siamese if you please" ... :)))
http://www.youtube.com/watch?v=fxpN2XrYDLM

ruki popa said...

:)) excelent! de cata vreme incerc sa-mi amintesc unde-am mai auzit voce ca a lui Dreijer Andersson, acum mi-e clar!

also, daca sunteti si voi 2 de acord, am o idee mai buna: http://www.youtube.com/watch?v=f-njLrDnW00&feature=related

:)

yop