Monday, March 23, 2009

sa se dea pitici gratis la toata lumea, mai ales in fund, la taxatoare

blogul ala devine din ce in ce mai serios, in scabrosenia lui dulceaga.
si, fiindca mi-am adus aminte, iaca o bucata din ziua opricinicului, acelasi sorokin demential:

"la "Vocea Americii" e emisiunea "Injuratura ruseasca in deportare", cu repovestirea injurioasa si rusinoasa a nemuritoarei opere Crima si pedeapsa:
O lovitura pizdoasa de topor pizdos a intrat exact in crestetul capului babutei, rasbelita de trei ori, si asta si din cauza inaltimii ei de tarfa fututa si rasfututa, sa-mi bag pula. Ea a tipat ca o pizda si deodata s-a lasat ca un cacat pe podeaua blegita, desi a reusit, vaca cu cur mucegait, sa-si ridice mainile care nici macar nu stiau sa faca o laba ca lumea, spre capul ei pulesc, pieptanat ca la o curva...

Abjectie- n-ai ce zice."

11 comments:

Anonymous said...

n-am inteles nimica, vreau un comentariu pe text
txs

Anonymous said...

cum draq poate citi cineva asa ceva ?

ruki popa said...

dragii mei, sorokin e postmodernist, asa ca i se permite sa insereze un pasaj bascalios, chiar daca la mijloc e dostoievski.

hai sa zic cate ceva si de pitici gratis, daca tot m-am pus pe explicat. am citit niste insemnari recente si m-a lovit seriozitatea introspectiilor, invelite intr-un potop de injuraturi si fapte de bine la adresa unor diversi.
asa mi-am adus aminte de pasajul asta. sa va explic ce-i cu el: rusia inchipuita de sorokin este o distopie becalistica in care conducatorul aprinde ale mai multe lumanari, da cel mai bine cu pumnul, supune prostimea cu crucifixul, pedepseste aspru cititorii de pornografie, insa cinsteste cum se cuvine pe violatorul sotiei dusmanului sau. tocmai d-asta unul dintre posturile de radio de rezistenta are in program literatura rusa nitel upgradata, plina de scarbosenii haiose.

mi-e teama ca nu pot produce un comentariu pe text satisfacator, cum sunt o domnisoara sfioasa si cu frica lui dumnezeu, astfel ca ma ofer sa-ti imprumut cartea. eu tot citesc si rascitesc de vreun an, atat e de buna; plus ca m-ai facut sa inghit 900 de pagini de orori, ti-a cam venit randul :)

Anonymous said...

deci asa
cate pagini are? :)

ruki popa said...

nu suficient de multe ca sa ma razbune! :)

Anonymous said...

draga ruki, pe mine m-ai convins: mi-am comandat cartea online. :)
n-are legatura, da' n-am putut sa nu-mi amintesc cand intr-o seara, demult, se certau doua vecine in fatza blocului, iar eu si frete-meu, sus, ne tavaleam de ras pe cand una din ele striga: "e martora madam arsene ca ti-ai bagat p... in gura mea!" :))) cum era? viata bate filmul? :)))

Anonymous said...

baiatul acela cu blogul injurios: mare talent! ff profund, tipul. injuraturile alea sunt un fel de emoticoane (sau oralicoane, adica un fel de ticuri orale)dar nu numai. e din bucuresti?

ruki popa said...

cinema, uitce ca m-ai facut sa-mi para rau ca stau intr-un cartier civilizat, cu batranei atat de previzibili :)

in economia injuraturilor, conteaza daca-i din bucuresti?pentru ca eu sunt din bascov, ce spune asta despre mine? :)

Anonymous said...

pai poate spune ca nu ai nevoie sa-ti ascunzi textul sub shadorul de injuraturi, care sa-ti apere si confere atat individualitatea(stilului) cat si sa te faca invizibil. paradoxuri de metropolis . de exemplu. :) :)

ruki popa said...

buuun. sunt multumita de raspuns :)

Ioana said...

E din Galati, locuieste in Bucuresti. :)

yop